Ce se întâmplă dacă o persoană mănâncă silicagel?

Ce se întâmplă dacă o persoană mănâncă silicagel?

Se găsesc în mod obișnuit în articole din piele, cum ar fi încălțăminte și poșete, precum și în electronice și cutii de afișare.

silicagel este de obicei netoxic, iar corpul elimină substanța. Dar consumul unei cantități mari de substanță ar putea provoca un stomac supărat atât la oameni, cât și la animale.

Uneori, producătorii adaugă o substanță numită clorură de cobalt la silicagel. Indică umiditatea, deoarece culoarea sa se schimbă la expunerea la umiditate. Dar clorura de cobalt poate fi toxică.

Ce se întâmplă dacă o persoană mănâncă silicagel?

Uneori, o persoană poate greși pachetele de silicagel pentru cele care conțin zahăr sau sare și poate fi Consumați -le. Pachetele de silicagel sunt, în general, netoxice, cu excepția cazului în care sunt acoperite în clorură de cobalt. Poate fi dificil de știut dacă produsul conține clorură de cobalt. Din această cauză, o persoană ar trebui să contacteze Asociația Americană a Centrelor de Control Otrav la 1-800-222-1222 dacă ingerează pachetele de silicagel.

În mare parte, consumul de pachete de silicagel nu ar trebui să provoace efecte adverse la adulți.

Ce să facă dacă un copil l -a mâncat

în timp ce silica Gelul este, în general, nontoxic, ingestia pachetelor poate provoca sufocare la copii. Dacă o persoană observă un copil sufocant, ar trebui să sune la 911 și să ofere primul ajutor. O persoană trebuie să fie conștientă de faptul că tusea puternică poate fi confundată uneori cu sufocarea.

Dacă un copil este mai mare de vârsta de 1 ani, o persoană poate efectua manevra Heimlich pentru a încerca să disloceze pachetul. Ei ar trebui să:

 • Stau în spatele copilului și să -și înfășoare brațele în jurul taliei copilului
 • Faceți un pumn cu o mână, cu degetul mare îndreptându -se spre stomacul copilului
 • Pune pumnul în spațiul de sub pieptul copilului și deasupra butonului de burtă a copilului
 • apucând pumnul cu cealaltă mână, faceți o apăsare rapidă și puternică în sus spre abdomen
 • Repetați după cum este necesar până când pachetul se dezlănțuie

Dacă copilul este mai mic de vârsta de 1 ani, un adult ar trebui să țină copilul cu fața în jos pe antebraț, cu brațul sprijinit pe coapsa superioară. O persoană poate apoi să folosească călcâiul cealaltă mână pentru a lovi copilul între omoplate. Este posibil să fie nevoie să livreze mai multe greve înainte de dislocările pachetului.

Indiferent de vârsta copilului, o persoană nu ar trebui să -și pună degetele în gura copilului. Făcând acest lucru, ar putea provoca pachetul să meargă mai departe în calea aeriană a copilului.

Dacă un copil a înghițit unul sau mai multe pachete, dar nu se sufocă, acest instrument online de la Control Poison poate oferi îndrumări sau o persoană poate suna la 1-800-222-1222. Sfaturile pot include oferirea copilului câteva înghițituri de apă pentru a ajuta la reducerea oricăror disconfort gurii și pentru a se asigura că nu vor sufoca sau nu vor avea probleme de înghițire după ce am mâncat pachetul de gel.

Dacă un animal de companie mănâncă silicagel

producătorii de https://produsrecenzie.top/prostaline/ produse alimentare pentru animale de companie pot adăuga pachete cu gel de siliciu la ambalajele alimentare pentru animale de companie pentru a reduce umiditatea și mucegaiul potențial care ar strica alimentele. Dar pachetele de silicagel pot păstra mirosul alimentar, iar animalele de companie le pot mânca.

Potrivit Societății Americane pentru Prevenirea Cruzimii pentru Animale, dacă un animal de companie mănâncă pachete de silicagel, acestea pot experimenta supărarea stomacului și diareea. Dacă animalul ar consuma cantități mari de silicagel, acesta ar putea fi expus riscului de obstrucție intestinală. Simptomele acestei afecțiuni în animale de companie includ:

 • Pierderea apetitului
 • Bloation
 • Diaree
 • Hunching
 • Vomiting
 • Whining

Dacă animalul de companie al unei persoane a mâncat silicagel, ar trebui să solicite atenție veterinară.

Când să solicite sfaturi medicale

O persoană ar trebui să solicite sfaturi medicale dacă cineva a ingerat accidental pachete de silicagel. Un loc bun pentru a începe este controlul otrăvurilor. Experții lor pot sfătui cu privire la ce măsuri de făcut, dacă acest lucru implică căutarea asistenței medicale suplimentare sau așteptarea pentru a vedea dacă apar alte simptome.

Rezumatul

Consumul accidental de silicagel nu este în general un motiv de îngrijorare, cu excepția cazului în care pachetele sunt acoperite în clorură de cobalt, ceea ce este toxic. Cu toate acestea, în general, consumul de pachete de silicagel neacoperite poate duce la un stomac ușor supărat, deși copiii pot sufoca pe pachete. Chiar dacă nu s -a produs sufocarea, o persoană ar trebui să apeleze la controlul otrăvurilor pentru a se asigura că nu ar trebui să facă alte măsuri în tratarea ingestiei accidentale. De asemenea, animalele de companie pot avea efecte secundare grave de la ingestia pachetelor de silicagel, iar o persoană ar trebui să solicite sfaturi veterinare cu privire la un tratament adecvat.

 • Nutriție/Dietă

Știri medicale astăzi astăzi Are linii directoare stricte de aprovizionare și se bazează doar din studii revizuite de la egal la egal, instituții de cercetare academică și reviste medicale și asociații. Evităm să folosim referințe terțiare. Legăm surse primare – inclusiv studii, referințe științifice și statistici – în cadrul fiecărui articol și le enumerăm, de asemenea, în secțiunea Resurse din partea de jos a articolelor noastre. Puteți afla mai multe despre cum ne asigurăm că conținutul nostru este exact și actual citind politica noastră editorială

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.