Numerar și echivalente de numerar la începutul perioadei

Numerar și echivalente de numerar la începutul perioadei

SURSA WebMD Health Corp.

Știri furnizate de Acquire Media

Descărcați PDF

NEW YORK, 6 mai 2015 /PRNewswire/ — WebMD Health Corp. (NASDAQ: WBMD), principala sursă de informații despre sănătate, a anunțat astăzi rezultatele financiare pentru cele trei luni încheiate la 31 martie 2015.

"Pe parcursul trimestrului, WebMD a continuat să livreze produse inovatoare și o creștere puternică a traficului și a obținut rezultate financiare la nivelul înalt al așteptărilor noastre," a spus David Schlanger, Chief Executive Officer, WebMD.  "Mediul extern pentru companiile biofarmace este sănătos și se traduce într-un impuls pozitiv pentru WebMD. Suntem bine poziționați pentru a continua să creștem veniturile și să ne dezvoltăm liderul." 

Repere financiarePentru cele trei luni încheiate la 31 martie 2015:

Veniturile au fost de 143,3 milioane USD, comparativ cu 133,8 milioane USD în perioada anului precedent, o creștere de 7%. Venitul din publicitate și sponsorizare a fost de 105,8 milioane USD, comparativ cu 103,0 milioane USD în perioada anului precedent. Veniturile din serviciile de portal privat au fost de 29,3 milioane USD în comparație cu 24,6 milioane USD în perioada anului precedent. Venitul din serviciile de informare a fost de 8,2 milioane USD în comparație cu 6,2 milioane USD în perioada anului precedent. 

Câștigurile înainte de dobânzi, impozite, alte elemente fără numerar ("EBITDA ajustat") a fost de 38,9 milioane USD, comparativ cu 33,3 milioane USD în perioada anului precedent, o creștere de 17%. 

Venitul net a fost de 10,0 milioane USD sau 0,25 USD pe acțiune diluată, comparativ cu 6,3 milioane USD sau 0,15 USD pe acțiune diluată în perioada anului precedent.

Repere din trafic

Repere ale bilanţuluiÎn timpul trimestrului, WebMD a folosit: 3,2 milioane USD în numerar pentru a răscumpăra 84 de mii de acțiuni din acțiunile sale ordinare în cadrul programului său de răscumpărare de acțiuni.

La 31 martie 2015, WebMD avea: aproximativ 735 milioane USD în numerar și echivalente de numerar; 952 milioane USD în valoare totală principală a bancnotelor convertibile în circulație; și aproximativ 37,8 milioane de acțiuni din acțiunile sale ordinare în circulație (inclusiv aproximativ 1,2 milioane de acțiuni neavizate ale acțiunilor restricționate).

A continuat

Începând de astăzi, aproximativ 32 de milioane USD rămân disponibile pentru răscumpărări în cadrul programului de răscumpărare de acțiuni al WebMD. În cadrul programului de răscumpărare, WebMD poate răscumpăra acțiuni din când în când pe piața deschisă, prin tranzacții bloc sau prin tranzacții private, în funcție de condițiile pieței și de alți factori.

Îndrumarea financiară

Pentru întregul an care se încheie pe 31 decembrie 2015, WebMD se așteaptă în continuare:

Veniturile vor fi de aproximativ 615-635 milioane USD, o creștere de aproximativ 6% până la 9% față de anul precedent.

Aproximativ 486 milioane USD până la 502 milioane USD din venituri sunt de așteptat să provină din publicitate și sponsorizare, o creștere de la 7% la 11% față de anul precedent. Creșterea în publicitate și sponsorizare va fi determinată de creșterea veniturilor de la clienții biofarma și de dispozitive medicale de aproximativ 12% până la 15% în 2015.

Aproximativ 105 milioane USD până la 108 milioane USD din venituri sunt de așteptat să provină din serviciile de portaluri private, o creștere de 2% până la 5% față de anul precedent.

Se preconizează că veniturile de la 24-25 milioane USD vor proveni din serviciile de informare, o creștere de la 3% la 7% față de anul precedent. 

EBITDA ajustat pentru a fi de aproximativ 180 milioane USD la 190 milioane USD, o creștere de aproximativ 13% până la 20% față de anul precedent. 

Venitul net va fi de aproximativ 50,5 milioane USD până la 59,5 milioane USD.

Pentru al doilea trimestru din 2015, WebMD se așteaptă:

Venitul va fi de aproximativ 145-148 milioane USD, o creștere de aproximativ 3% până la 5% față de perioada anului precedent. 

EBITDA ajustat este de așteptat să fie de aproximativ 38 milioane USD până la 39,5 milioane USD, o creștere de aproximativ 0% până la 4% față de perioada anului precedent. 

Venitul net va fi de aproximativ 8,5 milioane USD până la 9,5 milioane USD.

"Astăzi, reafirmăm îndrumările noastre pentru întregul an 2015," spuse domnul Schlanger. "Considerăm că variațiile ratelor de creștere implicate în ghidul nostru de la un trimestru la altul sunt determinate de momentul implementării clienților și nu par a fi o reflectare a vreunei tendințe externe sau a unui alt factor. Luând în considerare întârzierea noastră și nivelul actual al activității de vânzări, continuăm să anticipăm că veniturile de la clienții noștri biofarma și dispozitive medicale vor crește cu 12% până la 15% în 2015."

A continuat

Un program care rezumă îndrumările financiare ale Companiei este atașat acestui comunicat de presă.

Conferință telefonică pentru analiști și investitoriWebMD va susține o conferință telefonică cu investitori și analiști astăzi la 4:45 p.m. (Eastern). Apelul poate fi accesat la www.wbmd.com (în secțiunea Relații cu investitorii). O reluare a webcast-ului audio va fi disponibilă la aceeași adresă web.

Despre WebMDWebMD Health Corp. (NASDAQ: WBMD) este furnizorul principal de servicii de informații despre sănătate, deservind consumatorii, medicii, profesioniștii din domeniul sănătății, angajatorii și planurile de sănătate prin portalurile noastre online publice și private, platformele mobile și publicațiile axate pe sănătate.

Rețeaua de sănătate WebMD include WebMD.com, Medscape.com, MedicineNet.com, eMedicineHealth.com, RxList.com, Medscape Education (Medscape.org) și alte site-uri și aplicații deținute de WebMD.

Toate declarațiile conținute în acest comunicat de presă și în conferința telefonică aferentă analiștilor și investitorilor, altele decât declarațiile de fapt istoric, sunt declarații prospective, inclusiv cele referitoare la:   îndrumări privind rezultatele noastre financiare viitoare și alte proiecții sau măsuri ale performanței noastre viitoare; oportunitățile sau impulsul pieței și capacitatea noastră de a le valorifica; și beneficiile așteptate din contractele noi sau așteptate cu clienții, produse sau servicii noi sau actualizate și din alte surse potențiale de venituri suplimentare. Aceste declarații vorbesc numai de la data acestui comunicat de presă, se bazează pe planurile și așteptările noastre actuale și implică riscuri și incertitudini care ar putea face ca evenimentele sau rezultatele reale viitoare să fie diferite de cele descrise sau implicate în astfel de declarații prospective. . Aceste riscuri și incertitudini le includ pe cele legate de: acceptarea de piață a produselor și serviciilor noastre; relațiile noastre cu clienții și alți factori care afectează utilizarea serviciilor noastre, inclusiv aspectele de reglementare care le afectează produsele și serviciile; capacitatea noastră de a implementa servicii noi sau actualizate și de a crea fluxuri de venituri noi sau îmbunătățite din aceste servicii; capacitatea noastră de a atrage și reține personal calificat; și schimbări în condițiile economice, politice sau de reglementare sau alte tendințe care afectează industria sănătății, internetul și tehnologia informației. Mai multe informații despre aceste chestiuni pot fi găsite în dosarele noastre Securities and Exchange Commission și acest comunicat de presă este destinat să fie citit împreună cu informațiile conținute în aceste dosare. Cu excepția cazurilor cerute de legea sau reglementările aplicabile, nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza declarațiile noastre prospective pentru a reflecta evenimente sau circumstanțe viitoare.

A continuat

Acest comunicat de presă și tabelele însoțitoare includ atât măsuri financiare în conformitate cu principiile contabile general acceptate în Statele Unite ale Americii sau GAAP, cât și anumite măsuri financiare non-GAAP. Tabelele atașate acestui comunicat de presă includ reconcilieri ale acestor măsuri financiare non-GAAP cu măsurile financiare GAAP. În plus, un "Explicația măsurilor financiare non-GAAP" este atașat la acest comunicat de presă ca Anexă A. 

WebMD®, Medscape®, CME Circle®, Medpulse®, eMedicine®, MedicineNet®, theheart.org® și RxList® se numără printre mărcile comerciale ale WebMD Health Corp. sau ale subsidiarelor sale.

WEBMD HEALTH CORP.

SITUAȚII CONSOLIDATE DE OPERAȚIUNI

 (În mii, cu excepția datelor pe acțiune, neauditate)

    
  

Trei luni încheiate

 
  

31 martie,

 
  

2015

 

2014

 
      

Venituri

 

      143.343 USD

 

      133.832 USD

 

Costul operațiunilor

 

57.877

 

52.564

 

Vânzări și marketing

 

32.476

 

32.911

 

General și administrativ

 

21.453

 

23.781

 

Depreciere și amortizare

 

8.245

 

7.328

 

Veniturile din dobânzi

 

17

 

15

 

Cheltuiala cu dobanda

 

6.172

 

6.172

 
      
      

Venitul înainte de prevederea impozitului pe venit

 

17.137

 

11.091

 
 

Prevederea impozitului pe venit

 

7.133

 

4.825

 

Venitul net

 

        10.004 USD

 

          6.266 USD

 
      
      

Venit net pe acțiune comună:

     
 

De bază

 

            0,27 USD

 

            0,16 USD

 
 

Diluat

 

            0,25 USD

 

            0,15 USD

 
      

Media ponderată a acțiunilor în circulație utilizate în calcularea venitului pe acțiune comună: 

     
 

De bază

 

36.393

 

39.268

 
 

Diluat 

 

43.465

 

41.852

 
      

WEBMD HEALTH CORP.

INFORMAȚII FINANCIARE SUPLIMENTARE CONSOLIDATE

 (În mii, neauditat)

        
      
    

Trei luni încheiate

 
    

31 martie,

 
    

2015

 

2014

 

Venituri

     

Publicitate și sponsorizare

     
 

Biofarma și dispozitiv medical

 

       75.845 USD

 

       68.488 USD

 
 

OTC, CPG și altele

 

29.948

 

34.469

 
    

105.793

 

102.957

 

Servicii de portal privat

 

29.322

 

24.629

 

Servicii de informare

 

8.228

 

6.246

 
    

     143.343 USD

 

     133.832 USD

 
        

Câștiguri înainte de dobândă, impozite, fără numerar

     
 

 și alte articole ("EBITDA ajustat") (A)

 

       38.918 USD

 

       33.266 USD

 
        

Dobânzi, impozite, alte elemente care nu sunt în numerar  (b)

     
 

Veniturile din dobânzi

 

17

 

15

 
 

Cheltuiala cu dobanda

 

(6.172)

 

(6.172)

 
 

Prevederea impozitului pe venit

 

(7.133)

 

(4.825)

 
 

Depreciere și amortizare 

 

(8.245)

 

(7.328)

 
 

Compensație fără numerar pe acțiuni

 

(7.381)

 

(8.690)

 
        

 Venitul net 

 

       10.004 USD

 

         6.266 USD

 
        

(A)

Vezi Anexa A-Explicația măsurilor financiare non-GAAP.

(b)

Reconcilierea EBITDA ajustat cu venitul net.

A continuat

WEBMD HEALTH CORP.

BILANȚURI CONSOLIDATE CONDENSATE

 (În mii)

      
      
   

31 martie 2015

 

31 decembrie 2014

   

(neauditat)

  

Active

    

Numerar și echivalente de numerar

 

           735.292 USD

 

                  706.776 USD

Conturi de încasat, net

 

130.381

 

136.806

Cheltuieli plătite în avans și alte active curente

 

17.413

 

13.877

Activ de impozit amânat

 

18.453

 

18.147

        Total active curente

 

901.539

 

875.606

      

Proprietăți și echipamente,  net

 

55.790

 

59.573

bunăvoință

 

202.980

 

202.980

Imobilizari necorporale, nete

 

13.382

 

14.215

Activ de impozit amânat

 

20.083

 

18.947

Alte bunuri

 

26.509

 

26.236

Active totale

 

        1.220.283 USD

 

               1.197.557 USD

      

Datorii și capitalurile proprii

    

Cheltuieli cumulate

 

      candidol contraindicatii        55.615 USD

 

                    72.658 USD

Venituri amânate

 

104.616

 

89.785

2,25% bancnote convertibile scadente în 2016

 

252.232

 

      Total datorii curente

 

412.463

 

162.443

      

2,25% bancnote convertibile scadente în 2016

 

 

252.232

2,50% bancnote convertibile scadente în 2018

 

400.000

 

400.000

1,50% bancnote convertibile cu scadență în 2020

 

300.000

 

300.000

Alte datorii pe termen lung

 

20.823

 

21.293

      

Capitalurile proprii

 

86.997

 

61.589

      

Total datorii și capitaluri proprii

 

        1.220.283 USD

 

               1.197.557 USD

      

WEBMD HEALTH CORP.

SITUAȚII CONSOLIDATE ALE FLUXURILOR DE TREZERARE

(În mii, neauditat)

         
       
      

Trei luni încheiate

      

31 martie,

      

2015

 

2014

Fluxuri de numerar din activitățile de exploatare:

    
 

Venitul net

 

          10.004 USD

 

         6.266 USD

 

Ajustări pentru a reconcilia venitul net cu numerarul net furnizat de

    
 

  activitati de operare:

    
  

Depreciere și amortizare

 

8.245

 

7.328

  

Dobândă fără numerar, netă

 

1.128

 

1.128

  

Compensație fără numerar pe acțiuni

 

7.381

 

8.690

  

Impozite pe venit amânate

 

(1.535)

 

201

  

Modificări ale activelor și datoriilor operaționale:

    
   

Creanțe de încasat

 

6.425

 

(10.009)

   

Cheltuieli plătite în avans și altele, net

 

(4.587)

 

210

   

Cheltuieli acumulate și alte datorii pe termen lung

 

(17.515)

 

(20.401)

   

Venituri amânate

 

14.831

 

14.490

    

Cash net furnizat de activitățile de exploatare

 

24.377

 

7.903

         

Fluxuri de numerar din activități de investiții:

    
 

Achizitii de bunuri si echipamente

 

(3.670)

 

(5.533)

    

Numerar net utilizat în activități de investiții

 

(3.670)

 

(5.533)

         

Fluxuri de numerar din activități de finanțare:

    
 

Încasări din exercitarea opțiunilor pe acțiuni

 

4.488

 

17.482

 

Numerar utilizat pentru reținerea impozitelor datorate pentru premiile pe acțiuni

 

(1.044)

 

(5.326)

 

Achizitii de actiuni de trezorerie 

 

(3.219)

 

(65.052)

 

Avantaj fiscal în exces la premiile pe bază de acțiuni

 

7.584

 

4.047

    

Numerar net furnizat de (utilizat în) activități de finanțare

 

7.809

 

(48.849)

Creșterea (scăderea) netă a numerarului și a echivalentelor de numerar

 

28.516

 

(46.479)

Numerar și echivalente de numerar la începutul perioadei

 

706.776

 

824.880

Numerar și echivalente de numerar la sfârșitul perioadei

 

        735.292 USD

 

     778.401 USD

         

A continuat

WEBMD HEALTH CORP.

VENIT NET PE ACȚIUNE COMUNĂ

 (În mii, cu excepția datelor pe acțiune, neauditate)

       
       
    

Trei luni încheiate

    

31 martie,

    

2015

 

2014

       
 

Numărător:

    
 

Venit net — De bază

 

       10.004 USD

 

            6.266 USD

  

Cheltuieli cu dobânzile la titlurile convertibile de 1,50%, fără impozit

 

864

 

 

Venitul net — Diluat

 

       10.868 USD

 

            6.266 USD

       
       
 

Numitor:

    
 

Acțiuni medii ponderate — De bază

 

36.393

 

39.268

  

Opțiuni pe acțiuni și acțiuni restricționate

 

1.378

 

2.584

  

1,50% bancnote convertibile

 

5.694

 

 

Acțiunile medii ponderate ajustate după conversiile presupuse — Diluate

 

43.465

 

41.852

       
       
 

Venit net pe acțiune comună:

    
  

De bază

 

           0,27 USD

 

              0,16 USD

  

Diluat

 

           0,25 USD

 

              0,15 USD

       

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.