Obțineți mișcare: dacă faceți exerciții fizice în mod regulat, veți fi mai bine echipat pentru a naviga cu bufeurile.

Table des matières

Obțineți mișcare: dacă faceți exerciții fizice în mod regulat, veți fi mai bine echipat pentru a naviga cu bufeurile.

DR. Henry Lim este un dermatolog care vede pacienții la Henry Ford Cancer Institute – Detroit și Henry Ford Medical Center – New Center One.

Categorii: Feelwell

Etichete: Dermatologie, Henry Lim, Skin Skin CARE

simțindu -se mai puternic ca niciodată

ca cineva care a lovit cu greu sala de sport de patru până la cinci ori pe săptămână, Carl Miller a crezut că este imun la boala cardiacă – până la primul său atac de cord la vârstă 43. Carl a pus trei stenturi și a renunțat la fumat, dar boala de inimă a progresat. La sfârșitul anului 2015, Carl, atunci în vârstă de 56 de ani, nu mai putea ignora presiunea grea pe care o simțea în piept de fiecare dată când a lucrat. După o cateterizare cardiacă, medicul său a recomandat o intervenție chirurgicală. „Am avut o intervenție chirurgicală de ocolire cvadruplă la Henry Ford Macomb într -o joi și am fost acasă până luni dimineață”, spune Carl. „Nu ar fi putut merge mai bine. Personalul lui Henry Ford Macomb a fost fenomenal. M -au pus în largul meu, mi -au inspirat încredere și mi -au actualizat familia de mai multe ori pe parcursul operației. M -am întors la muncă și am mers trei mile pe zi doar șapte săptămâni mai târziu. ” Astăzi, Carl și inima lui se descurcă grozav. Se întoarce la activitățile pe care le iubește, inclusiv vânătoarea, drumețiile și halterele. Sfatul lui Carl, „Ascultă -ți corpul și nu ignoră semnalele pe care ți le trimite. S -ar putea să vă salveze viața.

„Ascultați -vă corpul și nu ignorați semnalele pe care vi le trimite. S -ar putea să -ți salvezi viața. ” ;

Pentru multe femei, simptomele menopauzei pot fi o problemă. La fel cum v-ați confruntat cu schimbări hormonale în timpul pubertății, va trebui să navigați și pe o altă serie de schimbări în anii care înconjoară menopauză.

Una dintre cele mai mari plângeri în rândul femeilor din an, peri și postmenopauză ? Bufeurile. Din păcate, atunci când hormonii tăi încep să fluctueze în timpul perimenopauzei, temperatura ta tinde să se ridice. Rezultatul final: bufele. Sistemul de sănătate Henry Ford. Adăugați la aceasta presiunile din ce în ce mai mari ale părinților în vârstă de mijloc-îmbătrânirea, carierele solicitante și responsabilitățile de îngrijire a copilului-și nu este de mirare că femeile se încălzesc.

răcirea

menopauză nu face Trebuie să însemne să simți că capul tău este blocat într -un cuptor. Iată cele șapte strategii ale Dr. Goldfarb pentru a vă ajuta să vă răcoriți:

 1. Nu mai fumați: dacă sunteți îngrijorat de bufeuri, opriți fumatul. De fapt, simptomele menopauzei de toate tipurile sunt mai severe dacă fumați.
 2. strat în sus: îmbrăcați -vă în straturi toamna sau iarna, astfel încât să puteți scoate bucăți pe măsură ce vă încălziți.
 3. Obțineți un fan clip: Dacă transpirați noaptea sau vă treziți cu transpirații de noapte, purtați o cămașă de noapte ușoară, folosiți o pătură ușoară și obțineți un ventilator de clip pentru patul dvs. Dieta ta: ceea ce mănânci are un efect profund asupra frecvenței și severității bufeurilor. Încercați o abordare de bun -simț: sus aportul de apă, limitați băuturile calde și caffeinate și evitați alimentele picante.
 4. Luați în considerare tratamente alternative: Studiile arată că ierburile și suplimentele precum soia și cohoshul negru pot ajuta la minimizarea bufeurilor în bufele în femei menopauză. Dacă sunteți la sfârșitul anilor 40 până la sfârșitul anilor 40, puteți lua în considerare chiar și o pastilă de control al nașterii cu doze mici pentru a vă regla ciclul și a controla bufeurile.
 5. Întoarceți-vă: dacă faceți exerciții fizice în mod regulat, veți Fii mai bine echipat pentru a naviga bufeurile. În plus față de gazda ofertelor de beneficii, studiile arată în mod constant că exercitarea în timpul anilor de menopauză reduce atât frecvența, cât și severitatea bufeurilor.
 6. De-stres: practicați tehnici de relaxare, cum ar fi yoga, mindfulness și meditaţie. Fiecare dintre aceste tehnici poate fi remarcabil de eficient în ceea ce privește gestionarea butoanelor.
Subiect legat: Vrei să îmbătrânești cu grație? Adoptați aceste obiceiuri sănătoase acum

redobândirea controlului

Dacă bufeurile sunt doar o supărare ocazională, este posibil să fiți capabili să o luați. Dar dacă bufeurile tale te mențin noaptea, fă -te mizerabil sau afectează -ți calitatea vieții, fă -ți o întâlnire cu medicul tău.

„Strategiile de stil de viață vă pot ajuta, dar unele femei ar putea dori să ia în considerare înlocuirea hormonilor Terapie sau medicamente cu prescripție medicală, cum ar fi antidepresive, pentru a minimiza bufeurile și alte simptome ale menopauzei ”, spune dr. Goldfarb. „Medicul dumneavoastră poate trece peste opțiunile dvs. și puteți veni cu un plan care funcționează pentru dvs. )

DR. Robert Goldfarb este specializat în obstetrică și ginecologie și vede pacienți la Henry Ford West Bloomfield Hospital și Henry Ford Medical Center – Ford Road din Dearborn.

Categorii: Feelwell

Etichete: Robert Goldfarb, Women’s Women Sănătate

Leziuni ale picioarelor

leziunile la picioare sunt frecvente și pot afecta piciorul superior (coapsa) sau inferior (strălucire). Leziunile la picioare pot apărea în orice parte a piciorului, inclusiv pielea, mușchii sau oasele în sine. Leziunile de șold, genunchi și gleznă implică o articulație și pot fi tratate diferit. Așadar, nu este de mirare că la Henry Ford, medicii noștri de medicină sportivă certificată de bord, chirurgi ortopedici și kinetoterapeuți tratează sute de sportivi pentru dureri de picioare în fiecare an. Când ne vizitați pentru tratament, veți primi îngrijiri personalizate fiabile, concepute pentru a vă readuce în joc cât mai repede posibil – indiferent dacă sunteți un leu din Detroit sau aspiranți să fiți unul.

 • Găsiți un medic Găsiți medici
 • Găsiți o locație de locație

Henry Ford Ortopedic Walk-in Clinic

Pentru tratamentul leziunilor ortopedice, puteți obține îngrijirea și expertiza din Un specialist ortopedic Henry Ford la o clinică ortopedică. Nu este nevoie de o programare sau o trimitere a medicului (cu excepția cazului în care este cerut de asigurare) și veți fi taxat doar pentru o vizită la birou.

Vizualizare ore și locații

leziuni comune ale picioarelor

fracturi ale picioarelor

Piciorul tău este format din trei oase principale femurul (osul coapsei), tibia (osul shin) și fibula (localizată lângă tibia). Femurul este cel mai mare os din corp și este nevoie de o mare forță pentru a -l rupe. O pauză osoasă de coapsă sau de shin este de obicei alarmantă, deoarece nu puteți pune nicio greutate pe picior și poate fi îndoită. Chirurgia este adesea necesară pentru a repara o fractură a picioarelor, dar tipul și durata variază mult în funcție de severitatea vătămării. Un caz special este o fractură de stres a osului shin care poate fi uneori tratată fără intervenție chirurgicală.

simptome

 • Durere extremă
 • Pierderea senzației
 • Bruising
 • umflarea
 • deformare evidentă

Timpul mediu de recuperare

variază în funcție de severitate.

splinturi de shin

O vătămare comună în rândul alergătorilor, stropi shin apar atunci când mușchii și tendoanele din jurul shinbone-ului dvs. (tibia) devin inflamate, adesea din cauza supraexerdării sau a schimbării bruște a activității . În cele mai multe cazuri, stropiri Shin pot fi tratate prin simpla odihnă a picioarelor, întinzând corect sau reducând intensitatea exercițiului pentru o perioadă de timp. Pantofii de susținere sau tălpile pot ajuta, de asemenea, la reducerea simptomelor.

simptome

 • Durere de -a lungul marginii interioare a shinbonei, fie în timpul exercițiului sau după ambele

Timpul mediu de recuperare

câteva zile până la câteva săptămâni.

a tras quadriceps, hamstring sau vițel (gastroc/soleus)

a Mușchiul tras este o vătămare în care unul sau mai mulți dintre mușchii din fața coapsei (cvadriceps), spatele coapsei (hamstring) sau spatele piciorului (vițel) a fost încordat. Tulpinile musculare sunt clasificate pe o scară de 1-3. Gradul 1 implică o tracțiune ușoară sau o tulpină musculară (mersul este încă posibil). Gradul 2 implică o lacrimă musculară parțială, determinând adesea pacientul să scape. Gradul 3 implică o lacrimă musculară completă, iar pacientul nu va putea de obicei să meargă.

simptome

 • Durere ușoară până la severă în fața sau spatele coapsei sau spatelui a vițelului
 • Dificultate de mers
 • Bruising. Cu cât vânătăile este mai severă, cu atât este mai rău vătămarea.

Timpul mediu de recuperare

variază în funcție de severitate.

Sindromul compartimentului

Sindromul compartimentului apare atunci când presiunea se acumulează în mușchi și restricționează fluxul de sânge la celulele musculare și nervoase într -o parte a corpului. Acest lucru se poate întâmpla fie brusc, ca urmare a unei leziuni majore (oase rupte sau leziuni de zdrobire), fie în timp (cronică). În picior, sindromul compartimentului are loc cel mai des în compartimentul din față al piciorului inferior. Se întâmplă foarte rar la coapsă, față sau spate.

simptome

 • etanșeitate
 • amorțeală
 • bombă de mușchi
 • Durere (mai ales atunci când mușchiul din compartiment este întins)

Timpul mediu de recuperare

Pentru sindromul de compartiment acut, este probabil să fie necesară o intervenție chirurgicală și vindecarea va durează câteva zile. Pentru sindromul compartimentului cronic, simptomele pot fi atenuate oriunde de la câteva zile până la câteva săptămâni.

IT (iliotibial) sindrom de bandă

comun în rândul alergătorilor și bicicliștilor, sindromul de bandă IT este un an Leziunea excesivă în care banda IT – un tendon lung care curge pe exteriorul coapsei până la vârful genunchiului – este strânsă sau inflamată. Starea este cauzată de frecarea benzii IT împotriva osului la șold sau la genunchi. De cele mai multe ori, durerea poate fi atenuată prin odihna piciorului, reducând intensitatea unui antrenament și/sau întinzând banda IT în mod corespunzător.

simptome

 • durere
 • Căldură sau roșeață pe exteriorul genunchiului (fără umflare)
 • Un clic sau un pop pe exteriorul genunchiului

Timpul mediu de recuperare

câteva săptămâni până la câteva luni.

Când să vezi un medic

Când ești rănit pentru prima dată, echipa de medicină sportivă Henry Ford recomandă metoda orezului, care înseamnă odihnă, gheață, compresie și altitudine. Dacă credeți că aveți o vătămare severă sau dacă durerea de picioare persistă după câteva zile, contactați imediat un medic.

Motivele pentru a vedea un medic pentru o vătămare la picioare includ:

 • Roșeața care nu va dispărea
 • Înrăutățirea vânătăi
 • Tenderness într -o anumită zonă
 • Probleme de mers pe jos
 • Nu poate pune nicio greutate pe răniți Leg

Solicitați o întâlnire cu un specialist ortopedic

Cum tratăm leziunile la picioare

Când veniți la Henry Ford cu o vătămare a picioarelor, a Medicul de medicină sportivă va începe prin efectuarea unui examen fizic complet și trece peste istoricul medical. Dacă este necesar, vom aranja o scanare cu raze X, RMN sau CT pentru a face un diagnostic precis. După ce s-a făcut un diagnostic, vom proiecta un plan de tratament personalizat care poate implica terapie fizică sau- ca ultimă soluție- chirurgie.

Opțiuni de tratament

 • Non- Tratamentul chirurgical
 • Tratamentul chirurgical

Tratamentul non-chirurgical

R.I.C.E. Metoda (odihnă, gheață, compresie și ridicare) – Când apare mai întâi o vătămare a picioarelor, pacienții trebuie să se odihnească zona afectată pentru a preveni apariția ulterioară a rănilor; gheață pentru a reduce durerea; comprimați -l pentru a reduce umflarea; și ridicați piciorul rănit deasupra inimii pentru a reduce, de asemenea, durerea, umflarea și timpul de recuperare. Orezul este utilizat imediat după vătămare, de obicei timp de trei până la cinci zile.

Terapie fizică – Multe leziuni ale picioarelor pot fi tratate cu terapie fizică odată ce umflarea și vânătăile s -au îmbunătățit, fie de la sine, fie în combinație cu chirurgie . Pentru recuperarea pacienților, echipa de reabilitare a lui Henry Ford adoptă o abordare multidisciplinară, combinând exercițiile fizice și antrenamentul de forță cu terapie manuală la mai mult de 20 de facilități de ambulatoriu din sud -estul și sudul Michiganului Central.

Medicamente antiinflamatorii-Medicamente fără vânzare, cum ar fi Tylenol, Advil, Motrin și Alleve, pot ajuta adesea la reducerea durerilor de picioare din entorsele minore și să ajute la recuperarea inițială. *Tratamentul non-chirurgical este utilizat pentru majoritatea leziunilor la picioare, cum ar fi vânătăile, tulpinile musculare (tracțiuni) și lacrimi. Majoritatea leziunilor excesive precum tendinita (inflamația tendonului) sunt tratate fără intervenție chirurgicală.

Tratamentul chirurgical

Repararea tendonului – Tendoanele pot deveni sfâșiate sau detașate de un os. Tendoanele sfâșiate se întâmplă de obicei aproape de o articulație precum hamstring/cvadriceps/lacrimi tendonului patelar. Nevoia de intervenție chirurgicală se datorează de obicei cantității de tendon sfâșiat.

eliberarea compartimentului – mușchii sunt înconjurați de țesut pentru a le ține în loc numit fascia. Uneori, mușchii pot deveni atât de umflați, fascia împiedică sângele să intre în mușchi. Fascia trebuie tăiată pentru a preveni leziunile musculare permanente.

Chirurgie de fractură de stres – în sport, fracturile de stres sunt frecvente la picior, în special în tibia (osul shin) și fibula (localizată lângă tibia ) Pentru a vindeca o fractură de stres, poate fi necesară o intervenție chirurgicală care implică plăci metalice, șuruburi sau tije.

Obțineți îngrijirea de care aveți nevoie

deja un pacient Henry Ford?

pentru Cea mai bună experiență, pacienții Henry Ford existenți pot solicita și se auto-programează programări prin Henry Ford Mychart. Conectați -vă la MyChart

dacă aveți o urgență, sunați la 911 sau mergeți la cea mai apropiată cameră de urgență. Camerele de urgență ale lui Henry Ford au zone de îngrijire separate pentru cei cu simptome COVID-19.

Alte opțiuni de îngrijire

 • Programați online
 • Clinici de îngrijire sau de îngrijire urgentă
 • Vizite video la cerere
 • Vizite video programate

Testarea capidă

Henry Ford oferă doar teste de capcane pentru pacienții consacrați care au fost referiți la testarea medicului https://harmoniqhealth.com/ro/ lor. Multe locații din Michigan oferă teste convenabile și gratuite. Găsiți un site de testare covid în apropierea dvs. și aflați mai multe despre momentul în care să fiți testați.

solicitați o nouă programare a pacientului

din cauza lipsei de personal, ne confruntăm cu unele întârzieri în programarea programării. Apreciem răbdarea ta. Vă rugăm să utilizați MyChart pentru a programa și solicita programări pentru cel mai scurt timp de așteptare. Puteți completa, de asemenea, formularul de mai jos sau sunați:

 • Pacienții din sud-estul Michigan: (800) 436-7936
 • Jackson sau South Central Michigan Pacienți: (517) 205-4800
 • Ați fost vreodată într -o locație Henry Ford? * Motiv pentru programare * Specialitate * Numele doctorului (dacă este cunoscut) Datele preferate și locația preferată de timp * Altă locație prenumele * Nume * Data nașterii Introduceți MM/DD/YYYY Format * Adresa * Oraș * Stat/Provincie * Cod zip/ Cod poștal * Telefon * Email * Numele de asigurare și numărul abonaților * Nume de contact Autentificare cerere Connect.FORM PATERN.HC4__MOSTRECENTLAEDSOURCE__C pacient.Leadsource HC4__inquiry__c.HC4__Subject__c HC4__inquiryyP.HC4__STUS__C HC4__inqu.C.C.C.C.CORDTYPEID HC4__C.>

  manager, antrenament atletic

 • Text Widget

  Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.